Η “Φυτοφροντίδα – Τζανακάκης Άρης” δεσμεύεται να προστατεύει την ιδιωτικότητα σας. Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα “Φυτοφροντίδα” e-shop χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Προσωπικά δεδομένα χρειάζεται να μας δώσετε μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων, για την εκπλήρωσή της. Το παρόν γνωστοποιεί ποιες πληροφορίες συλλέγουμε για εσάς, όταν επισκέπτεστε το “Φυτοφροντίδα” e-shop και περιγράφει πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες. Η πολιτική μας είναι να διατηρούμε τα στοιχεία που συλλέγουμε από την ιστοσελίδα μας απολύτως εμπιστευτικά και να τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για εσωτερικούς σκοπούς της εταιρίας. Δεν μοιραζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες με οποιαδήποτε άλλο μέλος / όμιλο.

Συλλογή των προσωπικών σας στοιχείων: Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε περιλαμβάνουν όνομα, επάγγελμα, όνομα της εταιρίας ή της επιχείρησης, e-mail, τηλέφωνο. Μπορεί ακόμη να συλλέξουμε συγκεκριμένες πληροφορίες για την επίσκεψη σας, όπως τον τύπο της μηχανής αναζήτησης (browser) που χρησιμοποιείτε, την ημερομηνία και την ώρα που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα, τις σελίδες της ιστοσελίδας που επισκεφτήκατε και τη διεύθυνση internet του web site από το οποίο συνδεθήκατε απευθείας με την ιστοσελίδα μας. Αυτές οι πληροφορίες μας βοηθούνε να βελτιώσουμε και να διαχειριστούμε την ιστοσελίδα.

Χρήση των προσωπικών σας στοιχείων: Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε σε αυτήν την ιστοσελίδα θα χρησιμοποιηθούν για να διασφαλίσουμε τις υπηρεσίες που ζητήσατε. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να παρέχουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το προϊόν ή την υπηρεσία που χρησιμοποιείτε, συμπεριλαμβανομένων χρήσιμων ενημερώσεων και γνωστοποιήσεων. Επιπλέον μπορεί να σας στείλουμε πληροφορίες για άλλα προϊόντα και άλλες υπηρσίες του “Φυτοφροντίδα” e-shop.

Ερωτήσεις: Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το παρόν ή ανησυχία σχετικά με τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας. Περιστασιακά μπορεί να διαμορφώνουμε την πολιτική Προστασίας Δεδομένων. Όλες οι αλλαγές θα δημοσιεύονται σε αυτή την σελίδα.