Η Επιχείρηση

Η επιχείρηση ξεκίνησε τη λειτουργία της το καλοκαίρι του 1989 σε ενοικιασμένο χώρο στις Λιβανάτες Φθιώτιδας με στόχο τον εφοδιασμό των αγροτών της περιοχής με όλα τα απαραίτητα υλικά, αλλά περισσότερο την παροχή συμβουλών και επιστημονικών υπηρεσιών. Αυτός ο στόχος συνεχίζει και σήμερα.

Η γκάμα των εμπορευμάτων έχει από τότε αυξηθεί πάρα πολύ και σήμερα αριθμεί 4400 περίπου κωδικούς. Αντιπροσωπεύουμε σε τοπικό επίπεδο τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες του γεωργικού χώρου.

Το 2003 είναι έτος σταθμός στην πορεία της επιχείρησης, καθώς αποκτά ιδιόκτητο χώρο σε έκταση 3600 τμ εκτός του οικισμού Λιβανατών, με στεγασμένο χώρο 500 τετρ. μέτρων. Η εξυπηρέτηση των πελατών είναι σαφώς βελτιωμένη στις νέες εγκαταστάσεις.

Οι στόχοι της επιχείρησης είναι πλέον προσαρμοσμένοι στα νέα δεδομένα της ελληνικής Γεωργίας (Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παραγωγής, Βιολογική Γεωργία).

Από το 2010 είμαστε πιστοποιημένοι αντιπρόσωποι της κουρυφαίας σε παγκόσμιο επίπεδο εταιρείας STIHL, κατασκευαστή ποιοτικών μηχανημάτων και εργαλείων για τον αγρότη και τον ερασιτέχνη. Διαθέτουμε συνεργείο για επισκευή και συντήρηση (επίσημο service) και πληθώρα ανταλλακτικών